Particulier

Zakelijk

Bel ons op 088 – 818 28 58 (Bereikbaar ma t/m vrij 09:00-17:00 uur)

Wilt u uw energierekening naar nul?
Bel ons op 088 – 818 28 58 (Bereikbaar tot 17.00 uur)

Duurzame opties

In ons energieadviesrapport volgen wij de Trias Energetica, dit is een drie-stappenstrategie om een energiezuinig ontwerp te maken:

Beperk het energieverbruik • Gebruik energie uit hernieuwbare bronnen • Gebruik eindige energiebronnen zo efficiënt mogelijk

 

Hierbij wordt onder andere gekeken naar:

Warmtevoorziening

Het verwarmen van uw pand en warm water is vaak  goed voor de helft van uw energiekosten. Door (gedeeltelijk) gasloos te verwarmen kunt u flink besparen. 

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je je eigen duurzame energie op. De afgelopen jaren zijn zonnepanelen steeds goedkoper en efficiënter geworden.

LED-verlichting

LED lampen zijn veelzijdige, energiezuinige en duurzame optie voor de verlichting van uw bedrijfspand

Isolatie

Isolatie houdt de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer en zorgt voor een lagere energierekening. Er zijn verschillende soorten isolatie mogelijkheden zoals dakisolatie, isolatieglas, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

Asbestsanering

De aanwezigheid van asbest in uw dak of de constructie van uw pand kan verduurzaming in de weg zitten. Samen met onze partner HG helpen wij u met een plan voor het saneren en vervangen van de asbest.

Energiemonitoring

Energiemonitoring geeft inzicht in uw gas- en elektraverbruik. Uit onderzoek blijkt dat u hier bewuster mee omgaat en daardoor gemiddeld 20% op de energiekosten bespaart.

Ontzorgt u van A tot Z​

Persoonlijk en snel

Wilt u een persoonlijk advies of heeft u nog een vraag?
Neem direct contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Liever direct contact? Bel nu 088 - 818 28 58