Particulier

Zakelijk

Bel ons op 088 – 818 28 58 (Bereikbaar ma t/m vrij 09:00-17:00 uur)

Wilt u uw energierekening naar nul?
Bel ons op 088 – 818 28 58 (Bereikbaar tot 17.00 uur)

Over ons

Voortaan Duurzaam is opgericht in Groningen maar helpt klanten door heel Nederland met het verduurzamen van bedrijfspanden en woningen. Wij werken met een team van experts op het gebied van duurzaamheid. Om klimaatverandering tegen te gaan moet de CO2-uitstoot omlaag. Bijvoorbeeld door bedrijfspanden en woningen te verduurzamen. Dit is onze ambitie, maar hoe weet u als bedrijfspand-/ woningeigenaar waar u moet beginnen, welke opties voor u het beste zijn en welke uitvoerende bedrijven betrouwbaar zijn?

Voortaan Duurzaam wil met ervaring en expertise klanten van A tot Z ontzorgen.

Onze visie

Global warming
Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan het tegengaan van het broeikaseffect.

Kostenbesparing
Wat is er mooier voor u dan een bijdrage te leveren aan een beter milieu en tegelijkertijd daar zelf ook beter van te worden?

Groninger gaswinning
Er is veel te doen om de gaswinning uit onze Groninger bodem. Ook wij vinden dat de gaskraan dicht kan en dicht moet!

Wij staan elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 voor u klaar. Bel ons gerust voor antwoord op uw vragen: 088 - 818 28 58.

De missie

Voortaan Duurzaam biedt klanten de kans om op een voordelige en makkelijke manier mee te kunnen gaan in wereld van het verduurzamen. Nooit meer betalen voor uw energie? Dit is waar Voortaan Duurzaam zich hard voor maakt. We onderscheiden ons doordat we onze klanten bijstaan tijdens het gehele traject. Van het aanvragen van subsidies tot het daadwerkelijk verduurzamen van het pand.

Ontzorging staat voorop bij Voortaan Duurzaam.

Voortaan Duurzaam staat voor

Ontzorging
Onze klanten worden tijdens het hele traject door ons bijgestaan. Alle belangrijke randzaken worden door ons geregeld. Van het aanvragen van subsidies tot het daadwerkelijk verduurzamen van uw pand. Het houdt bij ons niet op bij het plaatsen van alleen zonnepanelen!

Professionaliteit
Door het aangaan van samenwerkingsverbanden hebben wij de mogelijkheid om kennis op allerlei verschillende fronten te bundelen. Op deze manier kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies.

Eerlijkheid
We streven naar een eerlijke en open houding. Bij Voortaan Duurzaam kiezen we altijd voor de meest voordelige opties voor onze klanten. Door ons schaalvoordeel bent u bij ons verzekerd van eerlijke prijzen.

Openheid
Voorafgaand aan het hele traject komt een adviseur met een passend advies. Dit wordt gedaan in overleg met de klant zodat we samen de juiste stappen kunnen zetten.

Innovatief
We vinden het belangrijk om ons te blijven onderscheiden op de markt. Het houdt daarom bij ons niet op bij het gebruik van diverse technieken maar blijven steeds nadenken over nieuwe initiatieven op de energiemarkt.

 

Ontzorgt u van A tot Z​

Persoonlijk en snel

Wilt u een persoonlijk advies of heeft u nog een vraag?
Neem direct contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Liever direct contact? Bel nu 088 - 818 28 58