Onze missie

Voortaan Duurzaam biedt ondernemers de kans om op een voordelige en makkelijke manier mee te kunnen gaan in wereld van het verduurzamen. Nooit meer betalen voor uw energie? Maak het zelf! Dit is waar Voortaan Duurzaam zich hard voor maakt. We onderscheiden ons doordat we onze klanten bijstaan tijdens het gehele traject. Van het aanvragen van subsidies tot het daadwerkelijk verduurzamen van het pand. Ontzorging staat voorop bij Voortaan Duurzaam.

Onze visie

Global warming

Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan het tegengaan van het broeikaseffect.

Kostenbesparing

Wat is er mooier voor u dan een bijdrage te leveren aan een beter milieu en tegelijkertijd daar zelf ook beter van te worden?

Groninger gaswinning

Er is veel te doen om de gaswinning uit onze Groninger bodem. Ook wij vinden dat de gaskraan uiteindelijk dicht moet, maar komen ook met een plan.

Wij staan voor

Ontzorging

Onze klanten worden tijdens het gehele traject door ons bijgestaan. Alle belangrijke randzaken worden door ons geregeld. Van het aanvragen van subsidies tot het daadwerkelijk verduurzamen van uw pand. Het houdt hier bij ons niet op bij het plaatsen van alleen zonnepanelen!

Professionaliteit

Door het aangaan van samenwerkingsverbanden hebben wij de mogelijkheid om kennis op allerlei verschillende fronten te bundelen. Op deze manier kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies.

Eerlijkheid

We streven naar een eerlijke en open houding. Bij VoortaanDuurzaam kiezen we altijd voor de meest voordelige opties voor onze klanten. Door ons schaalvoordeel bent u bij ons verzekerd van eerlijke prijzen.

Openheid

Voorafgaand aan het hele traject komt een adviseur met een passend advies. Dit wordt gedaan in overleg met de klant zodat we samen de juiste stappen kunnen zetten.

Innovatief

We vinden het belangrijk om ons te blijven onderscheiden op de markt. Het houdt daarom bij ons niet op bij het plaatsen van diverse technieken maar blijven steeds nadenken over nieuwe initiatieven in de energiemarkt.

Nooit meer betalen voor uw energierekening?